vineri, 25 octombrie 2013

ADMINISTRATOR CARE AMENINTA CU CUTITUL PROPRIETARII



Catre redactia ziarului Viata Libera

In primul rand va multumesc pentru sprijnul acordat, prin publicarea unor articole in luna martie a.c. si care au fost benefice pentru actiunile noastre. Totodata va felicit pentru obiectivitatea cu care tratati orice activitate care se desfasoara pe raza Municipiului Galati. Desi mi-as dori foarte mult, sa am ocazia de a citi in presa locala despre mai multe lucruri pozitive, revin la dumneavoastra cu rugamintea de a mai face un efort si de a publica un articol privind aspectele pe care vi le prezint, de data aceasta sub rezerva anonimatului.
In data de 24.10.2012 Administratorul Asociatiei de proprietari nr. 119 a amenintat un proprietar si implicit membruu in Comitetul executiv cu cutitul adresandu-i injurii si amenintari.
            Acestea s-au petrecut din cauza faptului ca s-au pus afise pentru a aduce la cunostinta proprietarilor despre Hotararea Adunarii generale de a realiza expertiza contabila extrajudiciara, care deja este in derulare dar si despre faptul ca doamna administrator (BENCHEA) GRECU VOICA MARIANA incepand cu luna iulie are intocmit dosar penal fiind incadrata pe art. 215 si 290 Cod penal. Acest afis a fost necesar deoarece dansa face tot posibilul sa-i determine pe proprietari sa nu plateasca, refuza sa dea avansul expertului conform contractului pentru a-l determina sa finalizeze expertiza. Totodata manifestarea dansei a fost determinata si din cauza faptului ca un membru al comitetului a dorit sa depuna cu numar de inregistrare o sesizare catre Presedintele Asociatiei de proprietari privind faptul ca desi a fost mandatat in Adunarea generala din 19 iulie sa inceteze contractul de munca cu doamna (BENCHEA) GRECU VOICA MARIANA nu a pus in aplicarea Hotararea Adunarii generale.
            Intr-adevar, nu este de condamnat pentru acest lucru avand in vedere ca in nenumarate randuri am fost amenintati de copiii administratorei (a se vedea plangerea depusa la parchet).
                .....
            Paradoxal, Aosciatia de proprietari nr. 119 are in componenta ei, atat oameni simpli, modesti care se lupta zilnic pentru supravetuire cat si nume grele, respectiv oamenii cu functii mari in institutiile publice sau societati comerciale din acest oras, director economici, experti contabili, profesori universitari, medici, avocati etc. Din pacate unii din dansii au ales sa nu se implice (ba mai mult sa impidice demersurile noastre) fapt pentru care permite unei persoane ANALFABETE sa gestioneze un buget de 5 miliarde anual in conditiile in care SC APATERM SA GALATI are de recuperat de la asociatie aproape 7 miliarde de lei.

Niciun comentariu: