vineri, 19 aprilie 2013

PROCES VERBAL AL COMITETULUI DE CONDUCERE



ASOCIATIA DE PROPRIETARI NR. 119

Galati, Str. N. Alexandrescu nr. 4, bloc. B5 Tel: _________________.  e-mail:_________@_________.com
_______________________________________________________________________________________

Proces-verbal al
Comitetului Executiv al Asociaţiei
nr._____ din data de _______________

            În data de _________________ la sediul social al Asociaţiei Bloc_____ s-a întrunit în şedinţa statutară Comitetul Executiv al Asociaţiei, în următoarea componenţă:
  1. Preşedinte: Ionel PETREA
  2. Vicepreşedinte Geta CIOLACU
  3. Secretar Comitet Mihai PODARU
  4. Membrii Neculai CAZAN
  5.                 Teodorescu Gabriela
  6.                  Viorel CIORBA
  7.                  Narcisa CONDREA
            In urma desfăşurarii şedinţei, Comitetul Executiv al Asociaţiei

D E C I D E:

            Art. 1. Începând cu data de __________________, responsabilitatea pentru aprobarea efectuării de cheltuieli în numele şi pentru interesul asociaţiei revine Comitetului Executiv pe durata primelor 3 luni, administratorul asociaţiei are obligaţia de a prezenta săptămânal documentele necesare.
            Art. 2. Toate cheltuielile aprobate de Comitetul executiv, în numele şi pentru interesul asociaţiei se vor efectua doar pe bază de documente contabile justificative (factura + chitanta/bon fiscal, şi după caz raport de necesitate, oferte, contract prestări servicii, deviz lucrări, proces verbal recepţie sau nota justificativă), şi vor fi prezentate ulterior la prima întrunire în şedinţa a Comitetului Executiv al Asociaţiei.
            Art. 3. Comitetul executiv se va întruni o dată pe lună pentru a analiza şi a lua măsurile necesare în vederea desfăşurării activităţii administrative a asociaţiei.
            Art. 4. Programul de întâlnire cu proprietarii pentru Preşedintele Asociaţiei este stabilit o dată pe lună cu cel puţin 2 săptămâni înainte de întrunirea Comitetului executiv şi va fi adus la cunoştinţa proprietarilor în timp util.
            Art. 5 Ca urmare a analizării contractelor de prestare servicii încheiate de Asociaţia de proprietari nr. 119 până la data de 12.04.2013 Comitetul executiv decide rezilierea lor şi solicitarea unor oferte noi pentru a fi supuse aprobării Adunării Generale. Doamna administrator Grecu Voica Mariana va întocmi şi expedia notificările de reziliere şi va transmite către SC INTERSIRO S.R.L Galaţi adresă privind modificările salariale ce trebuiesc operate pentru funcţia de administrator conform Hotărârii Adunării generale.
            Art. 6 În conformitate de Hotărârea Adunării generale, Comitetul executiv a analizat oferta doamnei cenzor Vlas Vasilica şi a decis reînnoirea contractului la tariful prezentat în ofertă şi pe durata unui an începând cu data semnării contractului.
            Art. 7 Atribuţiile ce revin Comitetului Executiv în conformitate cu prevederile Legii 230/2007 vor intra în răspunderea tuturor membrilor şi sunt sumplimentate de următoarele:      
a)      activitatea economică şi de contabilitate  - Vicepreşedinte – Geta CIOLACU
b)      activitatea administrativă (cooordonare personal, utilităţi, liste de plată cheltuieli întreţinere) – Narcisa CONDREA
c)      activitatea tehnică – Mihai PODARU, Nicolae CAZAN, Viorel CIORBEA
d)      sesizări, reclamaţii şi propuneri din partea proprietarilor – Gabi TEODORESCU
            Art.8 Până la următoarea întrunire a Comitetului executiv se va analiza Raportul cenzorului pentru a fi propuse şi aprobate măsurile corespunzătoare recomandărilor din Raportul nr. ____ pentru perioada 01.01.2012-31.12.2013 precum şi cuantumul garanţiei materiale ce revine administratorului şi cenzorului.
            Art. 9 Începând cu data de 15.04.2012 programul administratorului se va derula pe durata a 8 ore zilnic de luni până vineri, urmând ca de comun acord şi în funcţie de priorităţile asociaţiei, să se stabilească intervalele orare.
            Deciziile Comitetului Executiv a Asociaţiei au fost aprobate cu un numar de 7 voturi "Pentru", si 0 "Impotriva" dupa cum urmeaza:

1. ____________________ - Presedinte - vot - Pentru      Semnatura____________________________

2. ____________________- Membru Comitet - Vicepresedinte - vot Pentru Semnatura__________________

3. ____________________- Membru Comitet - vot Pentru    Semnatura____________________________

4. ____________________- Membru Comitet - vot - Pentru    Semnatura____________________________

5. ____________________- Membru Comitet - secretar - vot Pentru           Semnatura___________________

6. ____________________- Membru Comitet - secretar - vot Pentru           Semnatura___________________

____________________- Membru Comitet - secretar - vot Pentru           Semnatura___________________

            Prezentul Proces Verbal a fos întocmit în ____ exemplar, conţine 2 pagini şi face parte integrantă din Registrul de decizii al Comitetului executiv.
Stampila Asociatiei

Niciun comentariu: